Home Copyright Contact Disclaimer Voorwaarden

Werkwijze

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken we  gebruik van een aantal verschillende stappen. Zo kunnen we er aan de ene kant namelijk voor zorgen dat u weet waar wij mee bezig zijn, terwijl wij aan de andere kant structuur in onze projecten aan kunnen brengen.


Eerste kennismaking

We starten, uiteraard, met een eerste kennismaking. Zo kunt u ons uw wensen kenbaar maken in een persoonlijk gesprek, terwijl u een idee krijgt van de mogelijkheden die wij bieden. Uit ervaring weten we dat er op deze manier goede ideeën ontstaan. Samen komen we zo tot een productief gesprek.


Ontwerpvoorstel

Vervolgens zullen we een ontwerpvoorstel voor u maken. We brengen uw wensen op die manier in de praktijk. Op basis van uw feedback en aanvullende wensen zullen we het ontwerpvoorstel verder naar uw smaak aanpassen.


Realisatie

Wanneer u tevreden bent met het ontwerpvoorstel gaan we over tot de realisatie van uw definitieve ontwerp. Wij maken daarbij gebruik van de moderne toepassingen en technieken. Uiteraard zorgen we ervoor dat al uw wensen mee worden genomen.


Testen

Om er zeker van te zijn dat uw website ook daadwerkelijk zal werken onderwerpen we deze aan verschillende testen. Zo halen we de kinderziektes er voor u uit en zorgen we er voor dat u een volwaardige, goed werkende website van ons zult ontvangen.


Oplevering

Bij volledige tevredenheid van beide kanten zullen we de website opleveren. U ontvangt van ons een volwaardige website welke er niet alleen uitstekend uit ziet, maar ook goed werkt.
Webdesign - werkwijze